Buscar este blog

martes, 29 de marzo de 2011

LA TENALLA-RACO PRESSEGUER-SALT ROBERT-FREDES-PORTELL INFERN-PUNTA AGUILA-LA TENALLA

Andreu i el barranc de la tenalla
Avui ens hem fet 20 qm de no res segons pa qui clar, però els he notat

Van tornar a fer una de les rutes de l’any passat amb una variant la tornada per la punta de l’aguila
Andreu i jo ( catacrack) hem estat els caminats d’aquest bonica sortida RC i Frank ( Tito) no han pogut vindre per motius personals.

A les 07.45 ja estaven sota el cartell de la tenalla per començar l’aventura, esprem que el Gps es posi en marxa i endavant.

Racó del Presseguer
En endinsem per la pista en busca del racó del presseguer i com l’altre cop passem el desvio i en toca baixar una mica al recte, el primer símptoma de que trobaríem aigua ja l’havien vist abans baixa aigua pel barranc no molta però baixa

Arribem al racó del presseguer i ens quedem meravellats de la quantitat d’aigua que hi ah i de com baixa la cascada, no podíem posar-nos sota la cascada ja que era banyar-nos tots sencers, les fotos de rigor i cap el Salt de Robert.

Per cert estos del camps s’han gastat la perra i esta tot molt ben senyalitzat ( panell informatiu i pilons d’alumini)
Cap el Salt 

Continuem per la pista cada cop pica més i hi ha més aigua i mirant d’on posar els peus per no banyar-nos.

Seguim caminant amb el soroll de l’aigua brolla sense parar i aixequem la vista i allí el veiem, com cau aigua ufffffffff una meravella

Salt de robert
Parem per fer un petit mos i poder apreciar be aquesta meravella, una bassa d’aigua impressionant i una cascada encara mes acollonant, deixem les motxilles a peu de pista i baixem fins la bassa i observem des de sota el Salt impressionat de l’aigua, no puc evitar-ho i en fico pràcticament sota del salt ( una mica més si en poso nuet), quina càrrega energètica que es nota, Andreu quina canya tiooooooooo, en fa la foto de rigor i canviem de rol uffffff subidon subidonnnnnnn, tornem a la pista i mengem una mica

Alè cap a dalt un altre cop, hòstia no recordava que fos tan dur pim pam pim pam parant poquet, pobre Andreu li tocava esperar-me.

Mas del Pixon
Arriben a dalt la pujada forta ja esta feta, ara cap a baix vinga pista al portell de l’infern, parem al Mas del Pixon, recarreguem forces amb l’esmorzar ( putada no tenim vinet però el tallat que no falti).

Continuem baixant per portell de l’infern fins al desviament a la Punta de l’Aguila ( recordo esta perfectament senyalitzat pel tito Camps) toca remuntar una mica però no es excessiu i ja estàs a la punta, podem veure ( en foto no es pot apreciar per la boira) la plataforma i algun vaixell, una panoràmica brutal i de cop passa per davant nostre un àguila planejant uffffffffffff al•lucinant, com diria un ex de gh flipanteeeeeeeeeeee. 
Punta de l'Aguila

Baixem algun tros corrents ( Andreu més jo poc) i fem cap ala pista principal i d’alli cap a el cotxe a bon ritme 4 estirament i cap a casa

Andreu mariquita ha estat una canyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ara ja fins la proxima esooooooo es todo amigossssssssssss


FITXA TÈCNICA
La tenalla-Raco del preseguer-Salt de Roert-Fredes-Portell de l'infern-Punta de l'Aguila-La Tenallaa
Data: 29/03/1
Hora sortida: 07:49
Hora arribada: 13:37
Temps aturat: 01:15:18
Temps en moviment: 04:32:44
Distancia recorreguda amb alçades: 20:63
Grau de dificultat: Moderat ( forta pujada del salt a fredes)
Altitut sortida: 459
Altitut min: 424   max: 1136
Desnivel acum. pujant: 1575  metres  baixant: 1653 metres
Max pendent:  38,9%  Max  pendent negativa: 35,3 %
Finalitza en el punto de sortida (circular): Si
Dades tretes del Compe Gps amb el gps Garmin etrex venture
 Consulta Ruta al Wikilock



No hay comentarios:

Publicar un comentario