Buscar este blog

miércoles, 23 de marzo de 2011

I MARXA PLUS DELS CASTELLS DE LA SEGARRA

La sortida a les 07:00

Aquest diumenge dia 13 de març es va celebrar la I Marxa dels Castells Plus amb una distància de 70,280 km i amb 1938 metres de desnivell acumulat.


La marxa aquesta hi havia dues modalitats la distància curta d’uns 50 km (1900 inscrits) i la distància llarga de 70 Km (221 inscrits). La sortida des del poble de Guissona va ser a les 7 del matí, amb un bon ambient i molta boira.


Planol de la Marxa
Només portàvem uns quilòmetres i ja es veia que un grup de 10 a 15 corredors (que van sortir com a llebres), serien els que dominarien la marxa.

La primera part la vaig fer corrents amb unes bones sensacions.

La segona part de circuit ja es va veure que seria la més pesada a part del cansament s’afegia que les pistes es trobaven amb molt de fang, fent difícil córrer.

En la segona part degut a problemes amb els peus, possiblement oberts de tanta pista i asfalt no van aguantar i vaig tenir que fer la resta de cursa a peu.


Molt bona organització per part de la gent de la Segarra, els avituallaments no faltava de res i el dinar a dintre el pavelló de Cervera era per quedar-te al lloc i no continuar la marxa.

En resum una marxa molt plana amb gens de muntanya, i que el terreny no es el que estic acostumat a córrer ja que la totalitat de circuit són pistes de terra, alguns trams d’asfalt.



FITXA TÈCNICA
I  MARXA PLUS DELS CASTELLS DE LA SEGARRA
Data: 13/03/11
Temps en moviment: 09:55 
Posició en la general: 59
Distancia recorreguda amb alçades: 70Qm
Grau de dificultat: facil
Altitut sortida: 484
Altitut min: 375  max: 694
Desnivel acum. pujant: 2304  metres  baixant:  2203 metres
Max pendent:  23%  Max  pendent negativa: 24.8 %
Finalitza en el punto de sortida (circular): Si

No hay comentarios:

Publicar un comentario